Tiny Toy Cars gaat per 1 mei verhuizen naar Assen. Zie voor meer informatie onze nieuwspagina.

Ons winkelpand in Peize Tiny Toy Cars gaat in mei verhuizen naar Assen.
De winkel in Peize gaat sluiten.

Welkom!

We hebben altijd een compleet aanbod van meer dan 3400 verschillende miniaturen, op voorraad in ons magazijn en in de winkel in Peize, maar ook bij MAF-store (bekend van Lego en Playmobil) in Nieuw-Roden staat een gesorteerd deel van ons assortiment.
Tekno, WSI en Lion Toys modelvrachtwagens zijn ook ruim vertegenwoordigd in onze winkel, deze worden ivm het sterk wisselend aanbod niet on-line aangeboden.

1/24 modelauto's van Bburago, Maisto en Welly   

We verkopen en verzamelen Siku, maar daarnaast hebben ook Bburago, Brekina, Britains, Busch, Greenlight, Herpa, Kids Globe, M2-Machines, Maisto, Minichamps, Schuco, Weise Toys, Welly, Wiking en Yat Ming een vast plekje in ons assortiment, van sommige merken zijn we dealer, sommige merken importeren we zelf uit het buitenland.

Miniwheels in Peize (Vlak bij Groningen) is ontstaan in 2004 in Assen uit een uit de hand gelopen hobby. We hebben een eigen verzameling van meer dan 3500 verschillende Siku modelauto's.
Hierdoor kunnen wij bogen op kennis van miniaturen en speelgoed van diverse merken en schalen modelauto's, vrachtwagen- en landbouwminiaturen.

Farmer Serie van Siku Grote collectie 1/43 modelauto's   

Reguliere openingstijden van Miniwheels in Peize zijn:
Maandag 19:00 - 21:00
Dinsdag gesloten
Woensdag 15:00 - 17:00
Donderdag 16:00 - 18:00
Vrijdag 16:00 - 18:00
Zaterdag en zondag gesloten

 

Miniwheels en Tiny Toy Cars
Havenstraat 14
9321 DA PEIZE